«Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε» (Ζαν Πωλ Σάρτρ)
-
top_2 Από 1995... Το ΚΑΛΑΜΙ είναι αποδεδειγμένα το πρώτο σ' επισκέψεις site εκτός Ελλάδας
arxigos
-
ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
ΡΑΠΙΣΜΑΤΑ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
ΣΧΟΛΙΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
parthenon
Διεθνής Αμνηστία
Οι Ν.Υ. Times γιά την αρχαία Ελλάδα
Ιστορία - Μυθολογία
Βιβλιοθήκη "Περσεύς"
'Aνθρωποι των ιδεών
Ίδρυμα Μ. Ελληνισμού
Σύνταγμα της Ελλάδος
LivePedia.gr
fs
Από τον χρόνο 1995

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ''K" ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ e-MME EΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)
free speech
Το βασικό πρόβλημα της κοινωνίας σήμερα είναι ότι, οι ανόητοι είναι απόλυτα βέβαιοι και οι γνωστικοί είναι γεμάτοι αμφιβολίες.
(Μπ. Ράσελ)

ΔΗΜΟΣΙΑ προειδοποίηση προς την ''Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης''
'Εχετε δύο επιλογές: 'Η ίσαμε 30 Απριλίου 2015 θα δώσετε αναλυτικό λογαριασμό (όπως επιβάλεται από τον νόμο) δημόσια και γραπτά ως μη κερδοσκοπική, μη φορολογίσιμη εταιρία που είστε με 501(c)3, γιά τα χρήματα της Ομογένειας γιά την παρέλαση και θα εξηγήσετε δημόσια και γραπτά πόσα χρήματα της παρέλασης χρησιμοποιήσατε -παράνομα- και γιά άλλους σκοπούς την τελευταία τριετία ή θα καταγγελθείτε στις Πολιτειακές και ομοσπονδιακές Αρχές (μαζί και IRS) γιά ''συστηματική εξαπάτηση Αμερικανών φορολογούμενων'', με τις γνωστές συνέπειες. Και όταν λέμε αναλυτικό λογαριασμό, δεν εννοούμε ''μπακαλόχαρτα'' με γενικολογίες και αόριστα συνολικά ποσά, όπως συνηθίζετε. H επιλογή δική σας.

Ομογενείς: ΣΩΣΤΕ την χαμένη αξιοπρέπεια της Ομογένειας. ΣΩΣΤΕ την εθνική ελληνική παρέλαση γιά 25 Μαρτίου στην 5η Λεωφόρο.
Κρατήστε την παρέλαση μακριά από επιχειρηματίες αλα Κατσιματίδη (που την μετάτρεψε σε φτηνό εμπορικό ''τουρκομπαρόκ'', γιά να προβάλει το άτομό του και τα μαγαζιά του). Κρατήστε την μακριά από την ελληνική Ομοσπονδία απατεωνίσκων-επιτήδειων του ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης.

'Οταν η οικονομική κρίση μαστίζει την Ελλάδα και παιδιά πεινάνε, οι επιτήδειοι της Ομοσπονδίας Αστόριας, που κάνουν την παρέλαση γιά κέρδος το οποίο χρησιμοποιούν γιά άλλες ''δουλειές'' (αυτό θεωρείται ΑΠΑΤΗ), καταδέχονται να τους πληρώσει το ελληνικό δημόσιο τα αεροπορικά εισιτήρια (19-20.000 δολ.) γιά τους εύζωνες, που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση (την έκαναν κι αυτήν ''σαν τα μούτρα τους'') 29 Μαρτίου '15, στο Μανχάτταν. Οι απατεωνίσκοι της Ομοσπονδίας, που γιά χρόνια κοροϊδεύουν την Ομογένεια και την χρησιμοποιούν (εξαπατούν και το IRS), έχουν και τις ''ευλογίες'' του πιό αποτυχημένου αρχιεπίσκοπου στην ιστορία του ελληνισμού Αμερικής, του ''νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας'', Δημήτριου.

Να παραιτηθούν: Οι υπόδικοι γιά απάτη (πρόεδρος και μέλη Συμβούλιου) της Ομοσπονδίας να παραιτηθούν τώρα, μέχρι να τελειώσει η δίκη. Δεν χρειάζεται να εξευτελίζονται και να εξευτελίζουν την Ομογένεια, ''γατζωμένοι'' στις ''καρέκλες'' τους.

..........................................................................................................................................

Η Ομογένεια δεν συμμετέχει στην παρέλαση, όπως προηγούμενες δεκαετίες, επειδή την διοργανώνουν απατεώνες

Η εξαπάτηση της Ομογένειας, με την σύμπραξη Αρχιεπισκοπής, Ελλήνων πολιτικών και λοιπών ''επιφανών''

Οι διαχρονικές ΑΠΑΤΕΣ στη Νέα Υόρκη με την ''εμπορική'' παρέλαση-καρνάβαλο στην 5η Λεωφόρο (και τις συναφείς εκδηλώσεις) γιά 25 Μαρτίου
Πως οι διοργανωτές της παρέλασης  (Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης) κοροϊδεύουν- εξαπατούν συστηματικά την Ομογένεια και την Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία (IRS)... Εάν δεν υπήρχε το χρήμα της παρέλασης, η Οργάνωση των ανίκανων-επιτήδειων, θα είχε διαλυθεί και τυπικά από την περασμένη δεκαετία.
Οι Ομογενείς νομίζουν ότι βοηθούν την παρέλαση οικονομικά. Ουσιαστικά, βοηθούν και απατεωνιές, αφού το κέρδος από την παρέλαση χρησιμοποιείται και γιά άλλους σκοπούς, χωρίς να το γνωρίζουν, χωρίς να τους το λένε.

Πριν 11 μήνες ο τότε πρόεδρος της ''Επιτροπής Παρέλασης'' και σήμερα πρόεδρος (παράτυπα) της Ομοσπονδίας, Πέτρος Γαλάτουλας, ανακοίνωνε με ''ενθουσιασμό'' (πλησίαζαν και οι εκλογές) σε συνέλευση-απολογισμού γιά την παρέλαση 2014 (που έγινε 30 Μαρτίου '14) ότι ''κατάφερε'' η παρέλαση να έχει ''κέρδος'' κοντά 250.000 δολ. Και οι (''αφελείς'';) Ομογενείς νόμιζαν ότι οι οικονομικές προσφορές τους ''έπιασαν τόπο''.
Τα πραγματικά έξοδα της παρέλασης και των συναφών εκδηλώσεων γιά την εταιρία-Ομοσπονδία, είναι κοντά 180.000 δολ. μόνο. Τα υπόλοιπα είναι ''αλχημείες'', όπως π.χ. αντί να πληρώνουν σύλλογοι απευθείας γιά τα ''άρματα'', πληρώνουν μέσω Ομοσπονδίας (γιά να βγαίνει και...''προμήθεια''). Αντί να πληρώνουν οι χορηγοί για την  τηλεόραση, πληρώνουν μέσω Ομοσπονδίας. 'Ετσι φαίνεται ότι τα έξοδα της Ομοσπονδίας είναι κοντά μισό εκατομμύριο. Από τα περίπου 180.000 δολ. πραγματικά έξοδα παρέλασης, τα 50.000 περίπου, πάνε γιά καταχωρήσεις της Ομσσπονδίας σε ομογενειακά τοπικά ΜΜΕ, γιά να εξαγοράζουν έτσι την ανοχή τους στις απάτες της Οργάνωσης και γιά να συγκαλύπτονται λοιπά σκάνδαλα και ανομίες.
Η παρέλαση 2014 στο Μανχάτταν δυστυχώς δεν συγκέντρωσε περισσότερους από 8.000 παρελαύνοντες και θεατές, όπως και αυτές των προηγούμενων χρόνων. Τα ''παπαγαλάκια'' διέδιδαν (μεταξύ αυτών και εξαγορασμένα μικρο-ΜΜΕ Αστόριας, αλλά και ανταποκριτές αθηναϊκών ΜΜΕ) ότι ήταν ''χιλιάδες οι θεατές'', ότι ''οι συμμετέχοντες άγγιξαν τις...100.000''. Τα άδεια πεζοδρόμια σε απόσταση 60-80 μέτρων όμως από την εξέδρα των επισήμων δεν ''αποδείκνυαν'' τους χαζο-ισχυρισμούς τους. Τους απόδιδαν σε δήθεν (ανώνυμες) ''εκτιμήσεις της αστυνομίας''.
Η παρέλαση 2014, όπως και οι προηγούμενες, είχαν και ένα άλλο ενδιαφέρον. Πιστοποίησαν την μετατροπή της εθνικής παρέλασης της Ομογένειας σε εμπορικό καρνάβαλο, αφού διαγώνια, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων και κοντά στους παρατεταγμένους ευζώνους της προεδρικής φρουράς από την Ελλάδα, είχε στηθεί ένα ''τσαντίρι'' (εξέδρα) του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού 9 που μετάδιδε ''ζωντανή'' την παρέλαση. Υποτίθεται, Κυριακή, μετά το μεσημέρι, οι Αμερικανοί, με επιλογή εκατοντάδων καναλιών στους τηλεοπτικούς δέκτες, θα...έβλεπαν την παρέλαση των ''γκρηκς'' με τα ''ώπα'' και τα ''τσιφτετέλια''.
Στο ''τσαντίρι-εξέδρα'' την ώρα της παρέλασης, ανέβαιναν δευτερο-κλασσάτοι 'Ελληνες καλλιτέχνες που τραγουδούσαν, χόρευαν κλπ. Οι παρουσιαστές Ελληνοαμερικανοί, ούτε την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Ελλάδας σεβάστηκαν.
Κοντά 150.000 δολ. στοίχισε η μετάδοση, έμμεσα δαφήμιση των πολιτικών φιλοδοξιών του ''κροίσου'' Γιάννη Κατσιματίδη και των μαγαζιών του. 'Ολοι νόμιζαν -αφού έτσι ειπώθηκε επίσημα από τους διοργανωτές- ότι πλήρωνε τα έξοδα ο ''κροίσος''. Η αλήθεια διαφορετική. Πλήρωνε ένα μέρος των εξόδων και τα υπόλοιπα άλλοι ''κροίσοι'' με εμπορικές επιχειρήσεις. Αλλά ''ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες''. Ο ''κροίσος'' και οι λοιποί ''κροίσοι-έμπορες'' δεν πλήρωναν απευθείας στο τοπικό μικρο-κάναλο, τα έξοδα της δίωρης μετάδοσης. Τα έδιναν στην... Ομοσπονδία και αυτή πλήρωνε το κανάλι. 'Ετσι τυπικά φαινόταν ότι η διοργανώτρια Ομοσπονδία είχε 150.000 δολ. περισσότερα έξοδα.
Κατά συνέπεια, τυπικά την ευθύνη γιά την καταστροφή της παρέλασης και την μετατροπή της σε εμπορικό ''τουρκομπαρόκ'', την έχει η ''οργανωμένη συμμορία'' των διαχρονικών επιτήδειων- απατεώνων της Οργάνωσης, που προσφέρουν ''αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους'' (φυσικά αν δεν υπήρχε χρήμα, ούτε έξω από το κτίριο της Ομοσπονδίας θα περνούσαν, λένε οι ''συκοφάντες'').
Ευτυχώς, τα προσχήματα σώζονται λίγο, με την συμμετοχή μαθητών ελληνικών σχολείων και την μη συμμετοχή...''εξαπτέρυγων'' και... ''άγιων θαυματουργών εικόνων'', όπως γίνεται στις παρελάσεις-καρνάβαλους σε Βοστώνη και Φιλαδέλφεια.
Η μετάδοση της παρέλασης, την οποίαν κατά 99.99% έβλεπαν μόνο Ομογενείς μέσα και γύρω από τη Νέα Υόρκη, κατάστρεψε την όλη τελετή. Χρόνο με τον χρόνο οι θεατές στην 5η Λεωφόρο μειώθηκαν δραστικά. Tα ''παρελαύνοντα άρματα'' εμπορικών επιχειρήσεων αυξήθηκαν. 'Ετσι, ''θαυμάζαμε'' π.χ. τον σύλλογο Καλαβρυτινών και τον Σύλλογο Μακεδόνων να παρελαύνουν έχοντας ενδιάμεσα το εμπορικό ''άρμα'' εταιρίας παραγωγής γιαουρτιού ή το ''άρμα'' των ''φίλων του Ολυμπιακού Πειραιώς'', την ώρα που στο ''τσαντίρι-εξέδρα'' του καναλιού, χόρευε και τραγουδούσε π.χ, η Καλομοίρα και το ''ώπα'' των εκφωνητών ενθουσιώδες, μαζί με περιγραφή του μπακλαβά, του μουσακά και του τζατζικιού.
Ταυτόχρονα, διάφοροι ''παράγοντες'' και παρατρεχάμενοι περπατούσαν ανάμεσα στα παρελαύνοντα τμήματα, μπροστά από τους εύζωνες, χαριεντίζονταν με τους ''επίσημους'' στην ''εξέδρα επισήμων'' και οι επίσημοι (αρχιεπίσκοπος και αστείοι 'Ελληνες πολιτικοί, μαζί με διάφορους άλλους) σαν κωμικές φιγούρες, με τις ''τιμητικές κορδέλες'' πάνω τους, μιλούσαν μεταξύ τους
Τα αποτελέσματα τραγικά: Η εθνική παρέλαση τα τελευταία 10 χρόνια, χρόνο με τον χρόνο, έγινε ότι είναι σήμερα. 'Ενα απογοητευτικό εμπορικό τουρκομπαρόκ της κακιάς ώρας, ουσιαστικά ένας καρνάβαλος, που η Ομογένεια ''του γύρισε την πλάτη''.
Η Πόλη της Νέας Υόρκης (Δήμος) σκέπτεται στα σοβαρά να μην ξαναεπιτρέψει να γίνει η ελληνική παρέλαση στην 5η Λεωφόρο, λόγω μικρής συμμετοχής κόσμου. Πριν 30 χρόνια οι θεατές με τους παρελαύνοντες άγγιζαν τις 50.000. Πριν 15 χρόνια τις 25.000. Πριν ένα χρόνο δεν άγγιξαν τις 10.000.
'Οταν η παρέλαση είχε κόσμο, όταν ήταν εντυπωσιακή, ίσαμε αρχές του νέου αιώνα, οφειλόταν στο γεγονός ότι σε αυτήν δεν συμμετείχαν εμπορικές επιχειρήσεις, δεν είχαν ανάμιξη συμφέροντα του κάθε Γ. Κατσιματίδη ή της κάθε γιαουρτο-ΦΑΓΕ. Την τελευταία δεκαετία η παράδοση άλλαξε και η συμμετοχή επιχειρήσεων και συμφερόντων (''όλα γιά το χρήμα''), σιγά-σιγά έφερε την σημερινή θλιβερή κατάντια, δηλ. την μετατροπή της παρέλασης σε ''εμπορικό καρνάβαλο'', που απομάκρυνε την Ομογένεια από την 5η Λεωφόρο του Μανχάτταν, από την ΕΘΝΙΚΗ παρέλασή της.

Οι ΑΠΑΤΕΣ με θύματα την Ομογένεια, η εξαπάτηση oμοσπονδιακής Φορολογικής Υπηρεσίας ΗΠΑ (IRS)
Η ''Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης'', όπως είναι το επίσημο όνομά της, εταιρία μη κερδοσκοπική, μη φορολογίσιμη, με έδρα την Πολιτεία Νέας Υόρκης, με αριθμό φορολογικού μητρώου (ΕΙΝ) 11-2931965, υποχρεούται να υποβάλει κάθε χρόνο φορολογική δήλωση στην Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία (IRS), άσχετα αν δεν φορολογείται.
Στην δήλωσή της (990) -κι εδώ είναι η ουσία- στην ερώτηση ποιά είναι η βασική ανασχόληση της εταιρίας (βλέπε πίνακα 1) δηλώνει: ''η Ελληνική παρέλαση στην 5η Λαωφόρο Νέας Υόρκης''!!!. Δηλαδή, η Ομοσπονδία ασχολείται βασικά μόνο με την παρέλαση και τα υπόλοιπα περί ''πολιτιστικών εκδηλώσεων, προώθηση ελληνικού πολιτισμού και γραμμάτων'' κλπ, είναι...''μπούρδες''. Κατά συνέπεια τρία τινά συμβαίνουν: 'Η εξαπατά την Ομογένεια ή εξαπατά το IRS ή εξαπατά και τα δύο.
'Οταν ο κάθε επιχειρηματίας δίνει, ας πούμε 6.000 ή 10.000 δολ. γιά την παρέλαση, όπως π.χ. έδωσαν οι ''κροίσοι'' γιά τηλεοπτιική κάλυψη ή η εταιρία κατασκευής γιαουρτιού, (ή οι ''τελετάρχες-τιμώμενα πρόσωπα'' γιά 2015, από 25.000 δολ. ο καθένας), τότε υποχρεωτικά το ποσό αυτό πρέπει να δηλώνεται στην φορολογική δήλωση της Ομοσπονδίας (στο ''schedule b''), όπως ο ομοσπονδιακός νόμος ορίζει σαφέστατα γιά ποσά άνω των 5.000 δολ. σε μη κερδοσκοπικές, μη φορολογίσιμες εταιρίες με 501c3, όπως είναι η Ομοσπονδία Νέας Υόρκης. Αν ΔΕΝ δηλωθεί, τότε πρόκειται και γιά ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.
Δηλώνονται όμως στην φορολογική δήλωση; Η απάντηση, σύμφωνα με τα επίσημα δημόσια έγγραφα, είναι ΟΧΙ. 'Αρα συνειδητά η Ομσοπονδία Νέας Υόρκης εξαπατά την ομοσπονδιακή φορολογική Υπηρεσία και έμμεσα την εξαπατούν και οι δωρητές αφού τα -αδήλωτα- ποσά τα αφαιρούν ως δωρεές από την καταβολή του δικού τους επιχειρηματικού φόρου στο IRS. 'Ετσι το IRS εξαπατείται διπλά: Και από την Ομοσπονδία και από τους δωρητές.
Και όπως βλέπουμε στον πίνακα 2, η Ομοσπονδία διαπράττει και άλλη ΑΠΑΤΗ στο ίδιο ζήτημα: Δηλώνει ότι δεν είναι υποχρεωμένη να υποβάλει ''schedule b''. Δηλαδή δηλώνει με την υπογραφή του ταμία της, ότι δεν λαμβάνει επιταγές ποσού άνω των 5.000 δολ.!!!. Με την γνώση της και την υπογραφή της ομολογεί ότι λέει ψέματα, ότι εξαπατεί.

Και τι γίνεται με τα χρήματα-προσφορές των Ομογενών γιά την παρέλαση και συναφείς εκδηλώσεις;
Χρησιμοποιούνται όλα γιά τον σκοπό που δίνονται, δηλ. την παρέλαση ή όχι; Η απάντηση: Τα χρήματα των Ομογενών γιά την παρέλαση ΔΕΝ χρησιμοποιούνται μόνο γι' αυτήν, όπως ψευδέστατα αναφέρουν οι αξιωματούχοι της, εξαπατώντας συνειδητά την Ομογένεια, αλλά και γιά όλα σχεδόν τα άλλα έξοδα της Ομοσπονδίας (κτίριο, λειτουργικά έξοδα κλπ). Εδώ είναι και η μεγάλη, η διαχρονική ΑΠΑΤΗ, αφού τα χρήματα της παρέλασης συντηρούν την Οργάνωση των διαχρονικών απατεώνων, όπως αποδεικνύουν τα έγγραφα του IRS. Και οι απατεώνες, αποδεδειγμένα, κοροϊδεύουν-εξαπατούν γιά δεκαετίες την Ομογένεια.
Αν, γιά παράδειγμα, στην παρέλαση χρόνου 2013 τα έσοδα της παρέλασης ήταν π.χ. 400.000, η Ομοσπονδία ανακοινώνει ότι το κέρδος ήταν π.χ. 100.000. Λογικά, υποτίθεται, στον ξεχωριστό λογαριασμό γιά παρέλαση υπάρχει απόθεμα, κέρδος, 100.000 δολ. που υποτίθεται θα χρησιμοποιηθεί γιά την παρέλαση του επόμενου χρόνου. Αλλά η φορολογική δήλωση, με την υπογραφή του ταμία της Οργάνωσης, αποδεικνύει την απάτη: Δηλώνονται π.χ. ως έσοδα χρονιάς 420.000 δολ. κι έξοδα 410.000 δολ. Δηλαδή, όλα τα έσοδα παρέλασης (400.000) συν 20.000 από άλλα εσοδα δηλώνονται ως γενικά έσοδα της Οργάνωσης και όλα τα έξοδα της Ομοσπονδίας, όχι απλά όλα τα έξοδα παρέλασης, δηλώνονται ως γενικά έξοδα Ομοσπονδίας. Δηλαδή τα έσοδα-κέρδη της παρέλασης συντηρούν την Ομοσπονδία (κτίριο, ψιλο-αρπαχτές, λειτουργικά έξοδα, υπερκοστολογημένες επισκευές κλπ).
'Ετσι έχουμε τριπλή απάτη:
- Δηλώνουν στον κόσμο ότι τα καθαρά έσοδα-κέρδη (που υποτίθεται μένουν στην άκρη) από την παρέλαση είναι π.χ. 100.000 δολ. αλλά ουσιαστικά αυτά πάνε γιά άλλες ''ανάγκες'' της Ομοσπονδίας, που δεν έχουν σχέση με την παρέλαση και τις συναφείς εορταστικές εκδηλώσεις.
- Χρησιμοποιούν τα χρήματα από παρέλαση γιά άλλους σκοπούς μη σχετιζόμενους με την παρέλαση, χωρίς να ρωτήσουν τους δωρητές, που νομίζουν ότι τα χρήματα τους πάνε αποκλειστικά και μόνο γιά την παρέλαση και συναφείς εκδηλώσεις..
- Εξαπατούν και Ομογένεια και IRS. Αφού άλλα λένε στους Ομογενείς δωρητές και άλλα δηλώνουν στην φορολογική δήλωση.
Φυσικά, από τα μεγάλα έσοδα παρέλασης και εκδηλώσεων γι' αυτήν, οι επιτήδειοι δίνουν απειροελάχιστα ποσά μόνο γιά φιλανθρωπικούς και συναφείς σκοπούς.

(H συνέχεια, με αποδεικτικά στοιχεία και πως η ''οργανωμένη συμμορία απατεώνων'' της Ομοσπονδίας εξαπατά την Ομογένεια, με τις ευλογίες του αποτυχημένου-''φελλού'' αρχιεπίσκοπου, την επομένη της παρέλασης 29ης Μαρτίου, σεβόμενοι την συμμετοχή σε αυτήν παιδιών και ηλικιωμένων).

.........................................................................................................

Tα μέλη του Συμβούλιου της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης (2014-2016):
Πέτρος Γαλάτουλας, πρόεδρος. Τιμολέων Κακούρος, α' αντιπρέοδρος. Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, γεν. γραμματέας. Κώστας Βάσης, ταμίας. Βασίλης Γκουρνέλος, β' αντιπρόεδρος. Μανώλης Χριστοδουλάκης, γ' αντιπρόεδρος. Θανάσης Αρώνης, δ' αντιπρόεδρος. Διονύσης Πυλαρινός, βοηθός γραμματέα. Μιχάλης Κοκόλης, β' βοηθός γραμματέα. Σπύρος Ανδριόπουλος, γ' βοηθός γραμματέα. Σταύρος Ζιώγκας, βοηθός ταμία. Γιώργος Κίτσιος, δημόσιες σχέσεις.
Σύμβουλοι: Στέφανος Αμανατίδης, Καίτη Αλεξανδροπούλου, Αυγερινή Κατέχη, Γρηγόρης Δημητρουλάκος, Βασίλης Εγγλέζος, Αντώνης Φωκάς, Δημήτρης Καλαμαράς, Κων/νος Λαμπράκης, Απόστολος Τραμπάκουλος.

Σημ.: Οποιαδήποτε γραπτή ''διαμαρτυρία'' που να αποδεικνύει τα αντίθετα, είναι ευπρόσδεκτη.
Διαπίστωση: Είναι θλιβερό το γεγονός της κατάντιας των ελληνόφωνων ΜΜΕ Αστόριας, που με αντάλλαγμα ''μιά χούφτα δολάρια'' (διαφήμιση), κάνουν γιά χρόνια το ''κορόϊδο'' γιά τις παρανομίες, ενώ καλύπτοντας απατεωνίσκους, υποτιμούν την Ομογένεια και ευτελίζουν την δημοσιογραφία.Η γνώμη, το σχόλιό σας                   Συστήνετε, διαδίδετε το "Καλάμι"              Επιστροφή στην 1η σελίδα

'Aρθρα-σχόλια-συνεργασίες-επιστολές είναι καλοδεχούμενα (-ες) γιά δημοσίευση. Επιτρέπεται η μετάδοση, αναδημοσίευση του περιεχόμενου του "Καλαμιού", όταν αναφέρεται τ' όνομά του, με την ένδειξη www.Kalami.net
Στείλτε το Email σας
γιά άμεση ενημέρωση

To ΚΑΛΑΜΙ - Γιά "να λέγονται τα πράγματα με τ' όνομά τους".
Γιά να προβάλλονται τα σωστά και να σατιρίζονται τα υπόλοιπα των επώνυμων, που "καβάλησαν καλάμι"