"Διαφωνώ με ότι λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες" (Βολταίρος)

top_2 Από 1995... Το ΚΑΛΑΜΙ είναι αποδεδειγμένα το πρώτο σ' επισκέψεις site εκτός Ελλάδας
arxigos

ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
ΡΑΠΙΣΜΑΤΑ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
ΣΧΟΛΙΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
parthenon
Διεθνής Αμνηστία
Οι Ν.Υ. Times γιά την αρχαία Ελλάδα
Ιστορία - Μυθολογία
Βιβλιοθήκη "Περσεύς"
'Aνθρωποι των ιδεών
Ίδρυμα Μ. Ελληνισμού
Σύνταγμα της Ελλάδος
LivePedia.gr
fs
Από τον χρόνο 1995

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ''K" ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ e-MME EΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)
free speech
Το βασικό πρόβλημα της κοινωνίας σήμερα είναι ότι, οι ανόητοι είναι απόλυτα βέβαιοι και οι γνωστικοί είναι γεμάτοι αμφιβολίες.
(Μπ. Ράσελ)

Πληρώστε ''κορόϊδα'' 'Ελληνες -μνημονιοβαρεμένοι- φορολογούμενοι
Τα ''ροζ'' ελληνικά υπουργικά υπηρεσιακά εβδομαδιαία ταξίδια ''παράνομων ζευγαριών'' στη Νέα Υόρκη
Το μόνο σίγουρο success story. Σε μετάφραση: Διασυρμός μελών της κυβέρνησης.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: 'Οτι αναφέρεται παρακάτω είναι πραγματικά γεγονότα. ΟΧΙ κατασκευασμένα ή ''κατά φαντασίαν''. Το ΚΑΛΑΜΙ παραδοσιακά δεν ασχολείται ποτέ με ''ροζ'' ιστορίες ή τα προσωπικά οποιουδήποτε, ούτε το ενδιαφέρουν.

Τόπος:
Νέα Υόρκη, β' εξάμηνο 2013 (οι ακριβείς ημερομηνίες, ξενοδοχείο κλπ είναι γνωστά στο ''Κ'').

Πρωταγωνιστές:
1- 'Εγγαμος υπουργός ή έγγαμη υπουργίνα ελληνικής κυβέρνησης που εκλέγεται στην Αθήνα, με ''ισχυρές επαφές'' στα ΜΜΕ και ''προστασία'' από αυτά (το αποκαλούμε ''μέλος'').
2- 'Ατομο της υπουργικής συνοδείας-αποστολής, δεν έχει σημασία αν είναι άνδρας ή γυναίκα, αξιωματούχος του υπουργείου ή αστυνομικός (το αποκαλούμε ''συνοδός'').
Σημ.: Σχετική απόφαση γιά έξοδα υπουργικής αποστολής Νέας Υόρκης, δημοσιεύτηκε και στην diavgeia που υπόγραψε το ''μέλος''.

Το τι κάνουν τα μέλη του υπουργικού Συμβούλιου στην προσωπική τους ζωή, είναι δικαίωμά τους. Ας τα κρίνει ο λαός στην Ελλάδα που τα εκλέγει και ο πρωθυπουργός που τα διορίζει.
Το τι κάνουν μέλη του υπουργικού Συμβούλιου ευρισκόμενα στο εξωτερικό, ΗΠΑ στην προκείμενη περίπτωση, με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων της μνημονιακά σακατεμένης Ελλάδας, αφορά όλους, εντός και εκτός ελληνικής Επικράτειας.


ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Το ''μέλος'' συνηθίζει σε όλες τις αποστολές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό να έχει πάντα μαζί το ίδιο άτομο ''συνοδό'' (49 και πάνω οι περιπτώσεις εντός ή εκτός Ελλάδας, οι δε αναρτήσεις στην diavgeia το πιστοποιούν). Είναι δηλ. κάτι σαν η... ''σκιά'' του ''μέλους''.
Σε ότι αφορά την τελευταία περίπτωση, την πρόσφατη στο Μανχάτταν, δυστυχώς έγινε το ''ατύχημα''. Στο ξενοδοχείο -όπου έμειναν το ''μέλος'' και η συνοδεία-αποστολή για μία εβδομάδα- υπάρχουν και ελληνοαμερικανοί εργαζόμενοι, που ''εντυπωσιάστηκαν'' από τις ''ελαφρές περιπτύξεις'' του παράνομου ζευγαριού στον διάδρομο και αλλού (εστιατόριο). Επειδή ''ουδέν κρυπτόν'' και... ''ατυχήματα'' γίνονται, το παράνομο ζεύγος αποθανατίστηκε και φωτογραφικά σε στιγμές ''ελαφρών περιπτύξεων''.

Το ''Κ'' δεν προτίθεται να δώσει ''ροζ χρώμα'' στην υπόθεση, ούτε να επέμβει στην προσωπική ζωή (ακόμα και την ''παράνομη'') οποιουδήποτε, ούτε να χρησιμοποιήσει το υλικό με οποιονδήποτε τρόπο και γιά οποιονδήποτε λόγο. Ούτε κράτησε την φώτο: Την παρέδωσε σε δικηγόρο να φυλαχτεί από αυτόν, γιά να μην κατηγορηθεί το ''Κ'' για οτιδήποτε. Το γεγονός είναι ένα: Τα περιστατικά συνέβηκαν και ΔΕΝ επιδέχονται αμφιβολία-αμφισβήτηση, ειδικά γιά τον ''κρυφό δεσμό του παράνομου ζεύγους''.

Αν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας επιθυμεί να γνωρίζει, πως υπουργοί του ευρισκόμενοι στις ΗΠΑ αξιοποιούν το χρήμα των φορολογούμενων γιά να ''προβάλουν την Ελλάδα'', μπορεί να μας ζητήσει τα αποδεικτικά στοιχεία. Και ο δικηγόρος θα του τα διαβιβάσει, χωρίς ανάμιξη του ''Κ''.
- Αν συνέπεσε ή όχι, το β' ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ με το ταξίδι του ''παράνομου ζεύγους'' στη Νέα Υόρκη, έχει σημασία;

Απλά διευκρινίζουμε ότι, αν υπάρξει ένα μόνο ακόμα παρόμοιο κρούσμα στις ΗΠΑ, τότε να θεωρείται δεδομένο ότι θα δημοσιοποιηθούν ονόματα.

Σημ.: Παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν. Ακόμα και  με την συνοδεία του GAP, η οποία διασκέδαζε σε ''πονηρό'' νυχτερινό κέντρο στο Μανχάτταν, στην μετά Μνημόνιο εποχή. Υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις -την προηγούμενη δεκαετία- με ''πόρνες πολυτελείας'' γιά υπουργούς από την Ελλάδα και συνοδούς τους, αλλά και με ερωμένες υπουργών, ως μέλη των πολυμελών συνοδειών τους.

(11 Οκτ. '13)Η γνώμη, το σχόλιό σας                   Συστήνετε, διαδίδετε το "Καλάμι"              Επιστροφή στην 1η σελίδα

'Aρθρα-σχόλια-συνεργασίες-επιστολές είναι καλοδεχούμενα (-ες) γιά δημοσίευση. Επιτρέπεται η μετάδοση, αναδημοσίευση του περιεχόμενου του "Καλαμιού", όταν αναφέρεται τ' όνομά του, με την ένδειξη www.Kalami.net

twitter
to Καλάμι στο FaceBook
Ελλάς το μεγαλείο σου (πέθαναν μεταξύ 500 και 322 π. Χ.)
Πυθαγόρας: 80 χρονών, στην εξορία από πείνα.
Μιλτιάδης
: 65 χρονών, στη φυλακή.
Αριστείδης
: 72 χρονών, στην εξορία από πείνα. Θεμιστοκλής: 66 χρονών, στην εξορία. Αισχύλος: 69 χρονών, στην εξορία. Περικλής: 66 χρονών, κατηγορήθηκε. Φειδίας: 66 χρονών, στη φυλακή. Αναξαγόρας: 72 χρονών, στην εξορία. Ηρόδοτος: 59 χρονών, στην εξορία. Ικτίνος: 58 χρονών, στην εξορία. Σοφοκλής: 90 χρονών, στην εξορία από πείνα.
Ευριπίδης
: 74 χρονών, στην εξορία.
Αλκιβιάδης
: 48 χρονών, στην εξορία.
Σωκράτης: 71 χρονών, ήπιε το κώνειο.
Θουκυδίδης
: 64 χρονών, στην εξορία. Αριστοφάνης: 61 χρονών, στην εξορία από πείνα.
Πλάτων
: 80 χρονών, στην εξορία.
Ισοκράτης: 99 χρονών, στην εξορία.
Δημοσθένης
: 62 χρονών, πήρε δηλητήριο.
Κολοκοτρώνης, φυλακίστηκε γιά εσχάτη προδοσία, 1833.
Στείλτε μας το Email σας
γιά άμεση ενημέρωση

To ΚΑΛΑΜΙ - Γιά "να λέγονται τα πράγματα με τ' όνομά τους".
Γιά να προβάλλονται τα σωστά και να σατιρίζονται τα υπόλοιπα των επώνυμων, που "καβάλησαν καλάμι"

Η δική σας γνώμη
μας ενδιαφέρει